Комп'ютерна Академія IT Step - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Науковий пікнік

Проект «Наукові пікніки» - це цікаве місце,  де молоді і зовсім юні спеціалісти, науковці, ентузіасти діляться своїми знаннями з присутніми, це інтерактивні експерименти для всіх зацікавлених у бажанні підвищувати свій освітній та науковий рівень.

Даний захід проходить за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, Науково-методичного центру управління освіти міської ради, Громадської організації Житомирська обласна організація "ВОСКРЕСІННЯ".

Наші експериментатори - це молоді, а деколи зовсім юні спеціалісти, науковці, ентузіасти, які діляться своїми знаннями з публікою. На пікніках ми не подаємо теорію, а захоплюємо, розкриваємо таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки.

Ось так все було минулого року: https://youtu.be/4zMMHzQlbjw

Віримо в те, що цьогоріч буде ще краще!

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до заходу.

Реєстрація розпочалася і триватиме до 5 квітня включно.

РЕЄСТРУЙТЕСЯ

Замовити зворотній дзвінок
IT STEP SCHOOL
Ви мрієте, щоб ваша дитина з усмішкою йшла на уроки? Якщо відповідь ТАК - IT’S SCHOOL саме для вас!?

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності